WOK&BURGER S REMMERSOVIM EPOKSI PODOM

Na samom Trgu bana Jelačića za ljubitelje burgera, azijskih jela i salata otvoren je restoran.

Odmah "ispod sata" restoran Wok&Burger ima u ponudi tri kuhinje koje je koncipirao akademik kulinarstva Branko Ognjenović i namjera mu je zadovoljiti svačije nepce. Uz to vođena je briga da brza hrana bude prilagođena tempu života, a opet da sadržava sve potrebne hranjive tvari.

Prostor je od 450 kvadrata na dvije etaže i s vanjskom terasom, a menadžerica projekta nastojala je da prostor pri uređenju izgleda urbano i europski, što se izborom Remmersovog epoksi poda u kričavo žutom tonu, i drugih elemenata, svakako postiglo.

 

Više fotografija pogledajte na www.arp.hr - reference - epoksidni i PU sustavi

 

_______________________________________________________________________________

 

 

 

ORGANIZIRALI SMO RADIONICU ZA IZVOĐAČE EPOXY I PU PODOVA

U srijedu 28. svibnja 2014. godine održali smo jednodnevnu radionicu za izvođače EPOXY I PU podova u "Dvorani Ivana" u Svetom Ivanu Zelini. Radionicu je vodio Remmersov tehničar za primjenu materijala gosp. Jürgen Marowski. Sudionici workshopa pokazali su veliki interes za takvu vrstu prezentacije gdje su mogli ispitivatii i zajedno raditi.

 

___________________________________________________________________________________________

 

 

REMMERS LAZURE ZA VITEŠKU UTVRDU

Vitezovi Zelingradski ove godine na novoj lokaciji održali su Međunarodni viteški turnir kao trodnevnu manifestaciju. Turnir je organiziran na prostoru nekadašnjih zelinskih bazena, gdje je jedan bazen iskorišen kao vodeni opkop srednjovjekovne tvrđe. Ideja je izvedena i tvrđa je stasala na vodi - obojena Remmersovim lazurama.

KONFERENCIJA O ENERGETSKOJ UČINKOVITOSTI - BUĐENJE GRADITELJSTVA

I OVE GODINE S KROVOPOKRIVAČIMA!

 

I ove godine ARP d.o.o. i Remmers sudjelovali su kao sponzori na Konferenciji o energetskoj učinkovitosti - BUĐENJE GOSPODARSTVA u Termama Tuhelj 25. i 26. travnja 2014. godine. Organizator Konferencije bila je Hrvatska udruga krovopokrivača, glavni sponzor Pevec, a sve je održano pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

Prvog dana konferencije, tematika kojom smo se bavili, bila je vezana uz energetski učinkovitu obnovu od 2014. - 2020. godine koju planira provesti Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja. Predavanje nam je održala Irena Križ Šelendić koje je bilo uvod u Panel raspravu. Zanimljivu Panel raspravu vodila je Snježana Turalija, direktorica Savjeta za zelenu gradnju, a sudionici su bili Irena Križ Šelendić iz Ministarstva graditeljstva, Mario Klobučar iz Fonda za zaštitu okoliša, Julije Domac - ravnatelj Regionalne energetske agencije SZ Hrvatske, Dorijan Rajković - presjednik udruge HUPFAS, Mladen Perkov - Inteligentna energija i Mladen Bešević, direktor RITEH podružnice Zagreb.

Drugog dana konferencije dr. Ivana Banjad Pečur iz Građevinskog fakulteta prezentirala je projekt: CROSKILLS 2: Edukacija i razvoj sustava certifikacije građevinskih radnika u energetskoj učinkovitosti.

 

Sponzori su sudjelovali na Mini - sajmu u predvorju hotela.

 

LAZURA S DUGOTRAJNOM ZAŠTITOM DRVA ZA UNUTARNJA I VANJSKA PODRUČJA

Remmers Universal-Holzlasur je lazura s odličnom dugotrajnom zaštitom i izvrsnom elastičnošću. Regulira vlagu, vodoodbojna je i ne ljušti se. Otporna je na vremenske utjecaje i štiti drvo od UV zračenja. Prednost joj je što ne kaplje i brzo se suši. Primjenjuje se za drvene kuće, krovne podglede, vrtne kućice, pergole, vrtni namještaj, ograd, sjenice, dašćane obloge i dr.

Ova lazura daje sigurnost za primjenu na dječjim igračkama i u skladu je za zahtjevima DIN EN 71-3.

TANKOSLOJNA LAZURA NA VODENOJ OSNOVI SA ZAŠTITOM OD PLAVILA ZA DRVO U VANJSKOM PODRUČJU

Ova lazura povoljna je za preventivnu zaštitu od plavila za sve vrste drveta u vanjskom području koje nemaju kontakt s tlom. Primjenjuje se za premazivanje drvenih dijelova kao što su drvene obloge, oplate, daske, ograde, dvorišna vrata, pergole, vrtne kućice, krovne podglede i sl. Štiti drvo od UV zračenja i ima zaštitu od plavila. Ne ljušti se i ne puca. Može se nabaviti u svim standardnim tonovima, a imogućnost je toniranja prema RAL ton karti. Potrošnja je 80-120 ml/m2 po premazu. Preporuka je lazuru nanijeti u najmanje 2 premaza.

VISOKOKVALITETNI PREMAZ ZA UNUTARNJE ZIDOVE KOJI SU NAPADNUTI OD GLJIVICA I PLIJESNI

Gljivice i plijesni štetno se odražavaju na zdravlje čovjeka, a osobito na ljude koji boluju od alergija. Na jednostavan način riješite se gljivica i plijesni u prostorima kojima se boravi i spava. Ovo sredstvo možete primjeniti u prostorima kao što su dječje sobe, škole, uredi, vrtići, skladišta, hoteli, wellnes područja, bazeni i dr.

Boja - Schimmel - Protect sadrži mikro srebro koje služi kao zaštitni film protiv napada od gljivica. Također ima odlična svojstva obrade i vrlo visoku rezistenciju od napada gljivica. Ono što je također vrlo važno, boja je paropropusna, otporna na brisanje i na bazi je čistog akrilata.

PROTUPOŽARNO SREDSTVO ZA DRVO KOJE STVARA IZOLACIJSKI SLOJ

Za unutarnje prostore (krovnu konstrukciju, zidne i stropne obloge) u školama, gostionicama, bolnicama, stambenim i poslovnim zgradama itd.

Brandschutz je sredstvo za zaštitu požara koje stvara pjenu. Ono odgađa, odnosno sprječava zapaljivost. Nanosi se na puno drvo, drvene ploče i građevinske furnir ploče. Klasa građevinskog materijala - teško zapaljiv (DIN 4102 - B1).

Nanosi se kistom, valjkom ili špricom, nerazrijeđen u 1-2 nanosa.

Kao završni lak smije se upotrijebiti samo Brandschutz-Schutzlack. Premazani građevinski dijelovi moraju se zaštititi od kiše odn. vlage (zatvorene prostorije, natkrivene građevine itd.)

Zaštitno sredstvo potrebno je nanijeti u količini od 350 g/m2 (mokri nanos) na površinu od punog drveta, građevinskih furnir ploča i ploča od prešanog drveta. Nakon cca. 6 sati moguć je 2. premaz, a nakon 48 sati pri temperaturi od 20°C/65%RVZ moguće je nanijeti Brandschutz-Schutzlack.

 

 

Remmers sponzor HUK-a

U Vinkovcima, u Hotelu Slavonija, se od 23. - 25. veljače 2012. održavalo druženje krovopokrivača, tesara i limara u organizaciji HUK-a. HRVATSKA UDRUGA KROVOPOKRIVAČA je tom prilikom održala svoju 12. godišnju skupštinu, gdje je podnesen financijski izvještaj o poslovanju Udruge u 2011. godini, izvještaj o radu Udruge u 2011. godini i plan za 2012. godinu.

Početkom godine ovo je jedinstvena prilika za druženje s kolegama u struci iz cijele Hrvatske. Glavni pokrovitelj druženja bila je Nexe grupa.

I ove godine Remmers je bio jedan od sponzora skupa, te su članovima udruge, a dobitnicima tombole uručeni Remmersovi proizvodi Aidol HK Lasur i Adolit BQ1 (impregnacijsko sredstvo za zaštitu drva i drvene građe).

Posebna ponuda za krovopokrivače od 1.3.2012-1.4.2012. - Adolit BQ1

Remmers i ARP na 11. godišnjoj Skupštini Hrvatske Udruge Krovopokrivača

Predstavnice naše firme Ljiljana Žigrović i Anita Lerš Smolić sudjelovale su kao gosti i prezenteri Remmesovih materijala za drvo na 11. godišnjoj Skupštini Hrvatske Udruge Krovopokrivača koje se održavala od četvrtka 10. veljače do subote 12. veljače 2011. godine u Vinkovcima u hotelu Admiral.

Tom prigodom Remmers je bio jedan od sponzora nagradne igre, a dobitnicima su podijeljeni kvalitetni proizvodi za drvenu građu.

Hrvatska Udruga Krovopokrivača (HUK) je strukovno udruženje koje okuplja 190 odabranih krovoporivača - izvođača radova koji imaju zajednički cilj - izvođenje radova po europskim standardima profesionalnosti i efikasnosti. Sve članove udruge obvezuje visoko profesionalan odnos prema kupcu i korištenje kvalitetnih proizvoda. Iz tog razloga je Remmers izabran kao partner HUK-a.

 

Svim poslovnim partnerima

04.i 05. ožujka 2010. - SEMINAR - Primjena epoksi podova Remmers sustava kroz teoretski i praktični dio

Organiziramo dvodnevni seminar kojim želimo predstaviti specijalizirani program za zaštitu i oblaganje podova.

Seminar će se održati 04. i 05. ožujka 2010. u terminu od 10-16 sati u Svetom Ivanu Zelini u poslovnoj zgradi firme "ARP" d.o.o. - Zelingradska ulica 71. Kroz teoretski i praktični dio biti će prikazana primjena epoksi podova Remmers sustava.

 Molimo zainteresirane da popunjene prijavnice pošalju najkasnije do 01.03.2010. na e-mail: arp@arp.hr ili na fax. broj:  01 230 728 

 

Pozivnica

Prijavnica

03. prosinca 2009. PONOVO SEMINAR - ENERGETSKO SANIRANJE

Zbog velikog interesa i vrlo interesantne teme odlučili smo ponoviti seminar ENERGETSKO SANIRANJE. Ovaj puta seminar je organiziran uz podršku Hrvatske gospodarske komore Zagreb i u suradnji sa Hrvatskom komorom arhitekata, koja sudionicima seminara dodjeljuje 7 bodova.

Seminar će se održati 03.12.2009. godine u zgradi Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, Draškovićeva 45, 1. kat - velika dvorana u terminu od 10 - 16 sati.

Predavači:

Mladenka Dabac, dipl. ing.arh, dipl. ing. građ.

Jens Engel, dipl. ing. građ.             prevoditeljica: Lidija Eterović, mag. phil.

Dragoljub Pavkov, dipl. ing. tel.

Molimo sve zainteresirane da do 26.11. 09.  pošalju popunjenu Prijavnicu na mail: arp@arp.hr ili na broj faksa: 01 2030 728.

Pozivnica 

Prijavnica

Program seminara

Održan seminar - ENERGETSKO SANIRANJE - Cjelokupno rješenje za uštedu energije

Seminar Energetsko saniranje održan je 07. listopada 2009. godine u dvorani "Ivana" u Svetom Ivanu Zelini. Osamdesetak sudionika seminara prisustvovalo je uvodnom predavanju ovlaštene arhitektice Mladenke Dabac, dipl. ing arh., dipl. ing građ. profesorice na Katedri za projektiranje i planiranje gradskih četvrti na Arhitektonskom fakultetu u Karlsruhe, nakon kojeg je Ivan Lerš, dipl., ing građ. upoznao prisutne sa djelokrugom rada firme Remmers. O eneretskom saniranju, kao i unutarnjoj toplinskoj izolaciji i iQ-therm sustavu, sustavu pametnih ploča, svjetskom patentu i novitetu, govorio je Jens Engel, dipl. ing, manager za područje zaštite i sanacije objekata u Remmers Baustofftechnik GmbH. Završno predavanje održao je Dragoljub Pavkov, dipl. ing. el. sa temom "Energetska učinkovitost sa stajališta bioekološkog inženjeringa".

Za temom seminara iskazan je veliki interes, tako da će se početkom 12. mjeseca seminar ponovno održati u Zagrebu u prostoru HGK.

07.listopada 2009. - seminar ENERGETSKO SANIRANJE

U srijedu 07. listopada 2009. godine organiziramo u Svetom Ivanu Zelini, u dvorani "Ivana" Trg Ante Starčevića 5, seminar na temu "Cjelokupno rješenje za uštedu energije - ENERGETSKO SANIRANJE". Vrijeme trajanja seminara je od 10 do 16,30 sati.

SEMINAR

CJELOKUPNO RJEŠENJE ZA UŠTEDU ENREGIJE - ENERGETSKO SANIRANJE

Teme:  

 • Energetsko saniranje (kod stambenih objekata, spomenika kulture...)
 • Naknadna unutarnja hidroizolacija 
 • iQ-Therm - inteligentna unutarnja izolacija
 • Prijedlog programa za trgovce

Predavač: dipl. ing Jens Engel, manager za područje zaštite i sanacije objekata,

                 Izumitelj iQ-Therm sustava

Prevoditeljica: Lidija Eterović, mag. phil.

 

Zainteresirani, molimo prijavite se!

Pozivnica

Prijavnica

PREZENTACIJA U BAUHAUSU - JANKOMIR


Pozivamo sve naše kupce na prezentaciju Remmers proizvoda u Bauhausu na Jankomiru u

PONEDJELJAK 03.08.2009. od 9-14 sati


PREZENTACIJA U BMD-STIL-u - ZABOK

 


Pozivamo Vas na prezentaciju Remmers proizvoda u trgovini BMD-STIL-a u ZABOKU:

  u  UTORAK 04.08.2009. od 9-14 sati

  u  ČETVRTAK 06.08.2009. od 9-14 sati


IQ THERM KAMPANJA - NUDIMO PARTNERSTVO

Za distribuciju i eksploataciju našeg novog toplinskog sustava izolacije

IQ THERM 50

tražimo

UGOVORNE PARTNERE

po svim regijama Hrvatske sa zaštitom tržišnog područja


Prijave na: ARP d.o.o.

arp@arp.hr

01 20 30 720

091 2060 181


DOKUMENTACIJA:

Natječaj potencijalnim partnerima - BUDITE MEĐU PRVIMA U HRVATSKOJ!

STRUČNI ČLANCI:

GRAĐEVINAR - Energijska sanacija zidova

GO 21 - Zakon o prostornom uređenju i gradnji - ENERGETSKA KNJIŽICA

Remmers na sajmu MESAP u Nedelišću

Sa proizvodnim programom za drvo Remmers se predstavio na jedanaestom međunarodnom sajmu poduzetništva MESAP 2009 koji se održavao u Nedelišću 19. do 21. lipnja.

Sajam je otvorio u petak 20. lipnja ravnatelj Uprave za obrt Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva Darko Horvat.

MESAP 2009 okupio je više od 410 izlagača, a na sajmu su sudjelovali obrtnici i poduzetnici iz mnogih hrvatskih županija te iz susjedne Slovenije, Mađarske, BiH, te iz Austrije, Slovačke i Njemačke.

Remmers je na sajmu sa svojim programom boja i lakova, te lazura za drvo sudjelovao kao partner drvnoj industriji DOMET iz Preloga.

Održan seminar za poljoprivredu - Kako graditi i sanirati u poljoprivredi?

U srijedu 03.06.09. u prostoru Hrvatske seljačke stranke u Zvonimirovoj ulici 17/I u Zagrebu u suradnji s Ravnateljstvom za razvojne programe Podrška razvoja i ravnateljem gospodinom Vladimirom Wurthom održali smo seminar na temu: Sustavi za sanaciju i zaštitu - posebna rješenja za poljoprivredu.  

Sudionike su pozdravili: u ime Ravnateljstva za razvojne programe, gđica. Kristina Cenkovčan, u ime firme ARP d.o.o. - direktor Vladimir Lerš, a u ime firme Remmers - manager za jugoistočnu Europu Hans Perr Sperandio.

Predavač seminara bio je Thomas Rosenberger, a govorilo se o poljoprivredi kao branši budućnosti i ponuđena su sustavna rješenja za zaštitu poljoprivrednih objekata. Najznačajniji Remmersovi sustavi za poljopriverdu sU.

sustav hidroizolacije

sustav vode, odvodnje i staja

sustavi za zaštitu i sanaciju  postrojenja za bioplin

sustavi za zaštitu i sanaciju silaža 

sustavi za zaštitu hranilica i podova

sustavna rješenja za mljekare i komore za mlijeko

sustavna rješenja za postrojenja za izradu mošta

Održan seminar ISOTEC - Hidroizolacija građevinskih objekata

Gospodin Joseph Danzer, trener za praktičnu primjenu materijala za zaštitu građevinskih objekata tvrtke Remmers održao je teoretski dio seminara ISOTEC - 28. travnja 2009.

 

Seminar je održan u Svetom Ivanu Zelini u prostoru firme ARP d.o.o.

 

Gospodin Branko Hinić, tehničar iz Remmersa prikazao je sudionicima seminara nanošenje DB-profi, nanošenje hidroizolacijskih suspenzija kao i ugradnju brtvenog holkera.

 

Praktični dio seminara u suradnji s tvrtkom IKL d.o.o. Zagreb koje zastupaju uređaje za nanošenje zaštitnih premaza, organiziran je u dvorištu sa prikazom i izvedbom hidroizolacije koja se nanosi špricanjem.

 

Uspjeh seminara je postignut u vrlo dobroj komunikaciji između sudionika seminara i predavača, te brojnim pitanjima i velikom interesu.

Važno  je da sudionici seminara dođu do spoznaje da kvalitetna hidroizolacija produžuje upotrebljivost zgrade, omogućuje zdravo stanovanje i povećava vrijednost objekta.

 

Remmersov EPOKSI POD u stručnom časopisu KORAK

28. ožujka 2009. - seminar ISOTEC - HIDROIZOLACIJA GRAĐEVINSKIH OBJEKATA

U utorak 28. travnja 2009. godine održati će se u terminu od 9-17 sati u prostorijama firme ARP u Sv. Ivanu Zelini seminar pod nazivom - HIDROIZOLACIJA GRAĐEVINSKIH OBJEKATA.

Tematika:

Hidroizolacija građevina s marketiškim aspektima

Nužnost hidroizolacije građevinskih objekata. Uzroci oštećenja, prodiranje vlage kroz opterećenja (izvana, iznutra i ispod tla)

Vanjska i unutarnja hidroizolacija -

Horizontalna hidroizolacija - različiti sustavi, za i protiv postupka s bušotinama

Praktična izvedba - hidroizolacija koja se nanosi špricanjem

 

Seminar se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela.

Predavač: Josef Danzer, trener za praktičnu primjenu materijala za zaštitu građevinskih objekata, Remmers Baustofftechnik GmbH

Pozivamo Vas na seminar kako bismo Vam ukazali mnogobrojne prednosti novih sustava za hidroizolaciju.

Pozivnica za seminar

Prijavnica za seminar

 

 

2. INTERNACIONALNI REMMERS MEETING za jugoistočnu Europu u ZAGREBU

U terminu od 15.-18. travnja 2009. godine u hotelu Miral u Zagrebu održan je 2. Internacionalni meeting za jugoistočnu Europu tvrtke Remmers.

Sudionici meetinga bili su manageri tvrtki koje zastupaju Remmers u Njemačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Srbiji, Grčkoj i Hrvatskoj. Meeting je otvorio  gosp. Dirk Sieverding jedan od vlasnika Remmersa i gosp. Franz Joseph Schewe, voditelj financija.

Tokom predavanja koja su održavana kroz tri dana predstavljene su sve novosti koje nas očekuju u sljedećem razdoblju, a to se ponajviše odnosi na nove proizvode i nove ili nadopunjene sustave (npr. lakovi za namještaj za obrte - PUR lakovi, noviteti u zaštiti drva i građevina, te novi Induline sustavi). Isto tako pregledane su aktivnosti kao i prezentirani značajni objekti (reference) na kojima su izvođeni radovi s Remmers materijalima u 2008. godini, od kojih je zasigurno najznačajnija referenca Westfalenhalle u Dortmundu, gdje je Remmersovim sustavom Epoxi poda izrađeno 13.000m2.

Sljedeće godine za domaćina 3. Internacionalnog Remmers meetinga odabrana je Slovenija gdje se očekuje da će Remmers opet iznenaditi sa novim i kvalitetnim sustavima.

Remmersovi proizvodi za drvo u BAUHAUSU

U petak 02.04.2009. voditeljica odjela za drvo, gđa. Ljiljana Žigrović,  u trgovačkom centru Bauhaus na Jankomiru u Zagrebu održala je promociju Remmers proizvoda za drvo. Najtraženiji proizvodi su Aidol Holzschutz Creme, HK Lasura (lazura za drvene površine otporna na utjecaj atmosferilija), Hartwachs-öl (ulje za drvene i pluto podove na bazi voska) i visokokvalitetna impregnacija za krovišta Adolit BQ1.

Održan seminar - ENERGETSKO SANIRANJE

Oko 50-tak osoba prisustvovalo je seminaru - Energetsko saniranje. Seminaru su se odazvali većinom arhitekti, Hrvatski rest. zavod, Institut za elektroprivredu, Arhitektonski fakultet, IGH, Ing-grad d.o.o., Gradski zavod za zaštitu spomenika kulture i prirode - Grad Zagreb, Repulički zavod za zaštitu spomenika kulture Beograd, Hrvatska gospodarska komora, Šlezak d.o.o., Brakus, Princon, EVJ - Slovenija i drugi..

Predavači: GospodinThomas Rosenberger i dipl. ing. Jens Englel sa prevoditeljicama seminara:   gospođicom Jelicom Bliznac i gospođom Jasminom Kašaj.

19. ožujka 2009. seminar - ENERGETSKO SANIRANJE

U prostoru firme ARP d.o.o. u Sv. Ivanu Zelini 19. ožujka 2009. održava se seminar pod nazivom: Cjelokupno rješenje za uštedu energije - ENERGETSKO SANIRANJE-.

Teme koje će se obrađivati su:

Energetsko saniranje podruma (kod stambenih objekata, spomenika kulture..)

Naknadna vanjska hidroizolacija u kontaktu s tlom

Naknadna unutarnja hidroizolacija

IQ TERM - inteligentna unutarnja izolacija

Ušteda energije - kocept za budućnost

Kroz ovaj seminar želimo sve zainteresirane upoznati sa novim tehnologijama materijala koji omogućuju najveću učinkovitost sanacije. Također, želimo  ukazati mnogobrojne prednosti novih sustava za izolaciju objekata pomoću kojih se štedi energija.

Zainteresirani, prijavite se!

Pozivnica za seminar

Prijavnica

REMMERS PREUZEO TVORNICU 3H-LACKE HAMMEN GmbH & Co.KG

1. siječnja 2009. godine Remmers je preuzeo tvornicu lakova 3H-Lacke Hammen GmbH & Co.KG.

3H-Lacke je utemeljeno 1956. godine u Hiddenhausen-u, te zapošljava ca. 200 suradnika diljem svijeta i ostvaruje promet od preko 40 mil. eura. Poduzeće je spacijalizirano za proizvodnju lakova i bajceva za namještaj, podove, parkete i panele. Slovi  kao vodeći proizvođač lakova i premaza za namještaj i  kuhinje europskih industrije namještaja. Kao njihov značajan kupac navodi se švedska tvrtka za namještaj IKEA.

"Zbog takvog koraka, obećavamo si značajno pojačanje naše nacionalne i internacionalne tržišne pozicije u premazima za drvene površine, a istodobno je to za nas jedan bitan prilog za osiguravanje budućnosti Remmers-ove grupe", rekao je voditelj Remmers-a Dirk Sieverding.

Preuzimanje 3H-Lacke dopunjava postojeću kompetenciju Remmers-a u području površinksih premaza, kao idealan način, posebno u premazima za drvene prozore, jer je Remmers u tom području već vodeći ponuditelj u Europi.

Asortiman 3H-Lacke predstavlja perfektnu nadopunu za Remmersov program, jer bi se tako za Remmers otvarala nova tržišta.

Na slici: Dirk Sieverding, voditelj Remmers-a, Detlev Sassenberg, budući voditelj  3H-Lacke, Jost Hammen, voditelj društva 3H-Lacke i Gerd-Dieter Sieverding, upravitelj Remmers AG.

28. siječnja 2009. SEMINAR - RSG SISTEM GARANCIJE ZA INDULINE SUSTAV (premazi za drvene prozore)

U poslovnoj zgradi ARP-a d.o.o. u Svetom Ivanu Zelini, Zelingradska ulica 71 organiziramo seminar - RSG INDULINE SUSTAV - u srijedu 28. siječnja u terminu od 9-16 sati.

Tematika koja će se obrađivati:

 1. Remmers tehnologija premazivanja drvene prozore štiti desetljećima.
 2. Učvršćivač za drvo, višestruka funkcija! Ne štiti drvo samo od gljivica nego se primjenom tog proizvoda ušteđuje i vrijeme za međubrušenje i do 80%.
 3. Induline sustav premaza. Koji su razlozi i norme temelji za te sustave?
 4. Koja su svojstva potrebna prema normi EN 927 za premaze za drvene prozore i koja svojstva posjeduju Induline sustavi?
 5. Da li je prozore potrebno više puta lakirati ili Füller - sustav punila ovdje donosi prednosti?
 6. Koja svojstva ima PU lak za drvene prozore?
 7. Posebni sustavi za drvo/aluminij. Metalik izgled
 8. Zbog čega RSG drveni prozori izdrže duže od 10 godina bez da ih se u tom periodu naknadno premazuje?
 9. Što je Remmers RSG garancija za više od 10 godina?
 10. Koji učinak dodatno nudi Remmers- Induline za proizvođača prozora i kako on svoje prozore sa uspjehom može prodati?
 11. Induline paket sustava.

Svi zainteresirani koji se bave proizvodnjom drvene stolarije mogu se prijaviti na broj telefona: 01 20 30 720 ili fax: 01 20 30 728.

Održan seminar o sustavima za zaštitu i oblaganje podova

U dva dana, 12. i. 13. studenog održan je u prostorijama ARP-a u Sv. Ivanu Zelini seminar o primjeni epoxy podova Remmers sustava.

Predavač, gospodin Branko Hinić kroz teoretski i praktični dio upoznao je sudionike seminara sa svim etapama izvođenja, vrstama i dekoracijama epoksi podova.

 

Slika 1. Teoretski dio seminara
Slika 2. Praktični dio seminara

Održan seminar za certificiranje - RSG

U ponedjeljak 10.11.2008. održan je seminar za certificiranje za područje izvođenja unutarnje i vanjske hidroizolacije u Sv. Ivanu Zelini. Seminaru se odazvalo 10-tak firmi iz Hrvatske zajedno s  predstavnicima Remmersa za Mađarsku i Bugarsku.

Kandidati su prisustvovali predavanju gosp. Reinharda Horstmanna, voditelja programa za certificiranje RSG. Nakon odslušanog predavanja kandidati su polagali testove. Uspješnim kandidatima Remmers  će dati ovlaštenje  za izvođenje unutarnje i vanjske hidroizolacije sa Remmersovim sistemom proizvoda, gdje će oni kao izvođači moći dati investitorima garanciju od 10 godina za radove.

Ovo certificiranje vrijedi za kandidate 2 godine, nakon čega su se ponovno dužni doškolovati. Na  taj način izvođači radova kontinuirano unaprijeđuju svoje znanje i nadograđuju sistem do tada najnovijim tehnologijama.

RSG - 10 godišnji Remmers sistem garancije!

Slika 1. Seminar za certificiranje - RSG- održan u postorijama ARP-a u Sv. Ivanu Zelini
Slika 2. Gospodin János Kemler, direktor Remmers Mađarska i gosp Erdélyi Béla također iz Remmers Mađarska, polagali su test za RSG
Slika 3. Prevoditeljica gospođa Gordana Ćosić i predavač gospodin Reinhard Horstmann

20. studenog 2008. SAJAM DENKAL - "SPOMENICI 2008" - U LEIPZIGU

Remmers već 5. godinu za redom na Europskom sajmu za zaštitu spomenika, restauriranje i sanaciju starih objekata (Denkmal - Spomenici 2008) dodjeljuje nagradu Bernhard-Remmers.

Dobitnik nagrade za 2008. godinu već je izabran. Ovogodišnji žiri dodijeliti će nagradu svim suradnicima na sanaciji i restauriranju dvorca Zarizyno u Moskvi. Michail Golubin preuzeti će Bernharde Remmers nagradu ispred restauratorskog tima arhitekata, izvođača i tehničara. Radovi izvedeni na objektu u smislu nagrade Bernhard Remmers istaknuti su primjer za uzoru sanaciju opeke s uvažavanjem  aspekta zaštite spomenika kulture.

Ovaj sajam predstavlja međunarodni forum izmjene iskustava među stručnjacima iz Europe i prekomorskih zemalja i istovremeno naglašava međunarodni angažman Remmers grupe.

Svi zainteresirani koji se bave zaštitom spomenika kulture mogu se prijaviti na br. 01 20 30 720 (broj mjesta je ograničen)

Pozivnica za dodjelu Bernhard Remmers nagrada na sajmu "Denkmal- Spomenici 2008).

Dopis uz pozivnicu

12. i 13. studenog 2008. seminar - SUSTAVI ZA ZAŠTITU I OBLAGANJE PODOVA

Organiziramo dvodnevni seminar koji će biti prikazan kroz teoretski i praktični dio, a odnosi se na primjenu epoxy podova Remmers sustava.

Seminar se održava 12. i 13. studenog 2008. u terminu od 9.00 do 16.00 sati u poslovnoj zgradi ARP-a u Svetom Ivanu Zelini, na adresi Zelingradska ulica 71.

Teme koje će se obrađivati su:

sustavi sa sposobnošću difuzije za vodenu paru

sredstava za impregnaciju i završni premazi, s otapalima

smole za grundiranje, mort smole i specijalne smole

mase za grundiranje za umiješane bazne slojeve

premazi u boji

antistatički podovi

PUR završni premazi -u boji, -prozirni

mineralni sastavni dijelovi sustava

dekorativni materijali za umiješavanje

kvarcni pijesak

dopunski proizvodi

Predavač: Branko Hinić, Remmersov tehničar za polaganje epoxi i PU podova iz Bamberga, Njemačka

Zainteresirani prijavite se na tel. 01 20 30 720

Prijavnica za seminar

 

10. studenog 2008. SEMINAR ZA CERTIFICIRANJE - RSG SISTEM GARANCIJE

U ponedjeljak 10. studenog 2008. u poslovnoj zgradi ARP-a na adresi: Biškupec Zelinski, Zelingradska ulica 71 organiziramo seminar za certificiranje za područje izvođenja unutarnje i vanjske hidroizolacije - 10 godišnja garancija RSG.  Od 9.00 do 17.00 sati.

RSG garancija je garancija za sustav proizvoda koji je izveden samo od strane certificiranih i specijalno školovanih stručnih poduzeća.

RSG je znak kvalitete za savršeno planiranje i obrtnički, te poslovni uspjeh.

Pozivamo sve zaiteresirane na školovanje kojim ćete Vi ili Vaša firma, ukoliko uspješno položite testove biti certificiran/a i time ovlaštena od strane Remmersa za izvođenje izolacije s 10 godišnjom garancijom. RSG sustav je sustav s dvostrukom sigurnošću. Plan izvođenja i izvođenje kontroliraju se u Remmersu, a firma za izvođenje je obavezna držati se zadanih pravila firme Remmers.

Predavač: R. Horstmann, voditelj programa za certificiranje RSG

Prijavite se na br. 01 20 30 720

Prijavnica za seminar za certificiranje

 

Aktivnosti na štandu sajma SASO-2008


Uz demonstracije proizvoda i uz neposredne kontakte uspjeli smo odgovoriti na sve upite posjetiteljima sajma


Team ARP Hrvatska s kolegama REMMERS Bugarska


Drugog dana sajma posjetili su nas gospodin Alexander Kostenski i gospođa Vessela Zamancheva-Kostenski iz REMMERS Bugarska


Team ARP Hrvatska, REMMERS Mađarska i REMMERS Njemačka na sajmu SASO 2008.


ARP Hrvatska (Vladimir Lers-direktor, Ivan Lerš, Jurica Bakran, Anita Lerš Smolić, Ljiljana Žigrović, Jelica Bliznac), REMMERS Njemačka (Hans Peer Sperandio), REMMERS Mađarska (Janos Kemler), REMMERS Njemačka (Branko Hinic)

Predsjednik Mesić na REMMERSOVOM štandu

Predsjednik Mesić obišao je sajam SASO i tom prilikom zadržao se na REMMERSOVOM štandu interesirajući se za tijek projekata koje trenutno radimo na sanaciji hrvatske spomeničke baštine s naglaskom na revitalizaciju dvoraca.


Remmers na Sajmu SASO u Splitu od 22.-26.10.2008.

U periodu od 22. -26.10.2008. Remmers prvi puta izlaže na Sajmu SASO u SPLITU - 13. MEĐUNARODNI SAJAM GRADITELJSTVA.

Posjetite naše izložbeno mjesto Remmers Baustofftechnik i ARP d.o.o. u HALI 4, ŠTAND 1 i 2.

Očekujemo Vaš posjet!